СЪДЪРЖАНИЕ,  НОВИНИ

Маргало в Провадия

 

Събитието – ТУК.

Стефка Стефанова, Маргало

На 13 май 2015 г от 17:45 ч. в Ламбовата къща ще гостува поетесата Стефка Стефанова – Маргало по покана на екипа на НЧ „Ал.Константинов 1884” гр.Провадия. Маргало ще представи пред провадийската публика първата си стихосбирка „Не ми показвай среден пръст, Съдба!”

За Маргало:

„В нейния свят музиката и думите я следват от съвсем малка. По-голямото дете в семейството, тя запълва самотните си детски дни, пеейки под дърветата в двора и съчинявайки думи върху всяка една мелодия, която чуе, докато семейството се занимавало с отглеждането на по-малката и сестричка.

Забелязана от своите учители в ученическите си години, те често и възлагали задачи в училищните постановки, където тя трябвало да пее, но условието било песните за представленията да измисля сама.

Подтикът да пише за всичко, което е преживяла е продиктуван от желанието и да протегне ръка към хората, и да им покаже по своя начин-с думите, че не са сами, без да се срамува от грешките, които е правила в живота си, и донася небивал успех след приятелите и познатите.

И една душа да докосне – според нея е изпълнила живота си със смисъл!”

Заповядайте!

Стефка Стефанова, Маргало

Стефка Стефанова, Маргало

Show Buttons
Hide Buttons