СЪДЪРЖАНИЕ,  THE STORIES

WC

Не му дошло на ума като решил да ме сменя с оная, че и тя ходела до тоалетната по ония интимни и големи нужди. Сега реве.

– Олеле, ама аз какво видях!

„Що бе, Съкровище – говоря си като лудите – ти, жълтици ли очакваше?!
Айде сега чисти! С голямата лопата. „
Вайка се милият, и като последния несретник на света – хълца и пелтечи:

– Винаги само тебе съм обичал! Прости ми!

Не му се чисти, познавам си го. Иска да мине метър, ама нейсе. Щото до сега и в неговите, и в моите, и на децата, все аз съм потопена – и шетам ли шетам, зарината в центъра на вонята. Къде да ги предпазя, къде да не ги отровя, пък нали са й алергични – любов, какво да правиш!

Сладката обаче, до преди това гърла, за съжаление чакала моя хубостник, щото работела „Принцеса”. И много „Принцове“, освен Съкровището, жадували да й чистят, че и с подаръци щели да я обсипят за тая хубава работа.

Вярно, че е висшист моя, уж умен човек. Предполага се да знае малко повече от другите простосмъртни, дето не сме пушили цигари 5 години по оградите на ВУЗОВЕ-те на млади години. Ама то и в учебника в основното училище по биология имаше урок за човешката физиология – ядем, спим, с****. Природа! Няма нищо изненадващо. От деца пълним кой пелени, кой памперси. Сега съжалявал. Не му се оправдали очакванията демек. Разбрал, че и това „прасенце” било, като всички останали. Синът ни скоро беше напарфюмирал прасето на баба си с марковия ми парфюм, който измъкнал от дамската ми чанта за секунда, докато съм го изпуснала от полезрението си. Замириса добичето за известно време на нещо по-различно, затвориш ли очи и се доближиш до него, току може и да се поизлъжеш за момент, ама като изтрезнееш и ги отвориш – Бог да ти е на помощ. Все представител на животинския си род.
А моят толкова е жален с лопатата дето съм му я опряла пред вратата, и с чантата топли дрехи, за по-студените нощи. Да ти се скъса сърцето… ама друг път, както се казваше в един хубав български филм навремето:

Те, такива като моичкият са ми много интересни – натопили се на топличко, свикнали с миризмата и мислят – никой нищо не разбира, а то – да не ги доближиш – вони, та свят да ти се завие.
Ще се справи, мъжко момче е, нека сега изрине, пък след време ще го видя как я кара, че сега съм заета – малката се е оакала, нямам време.

изтеглен файл

Show Buttons
Hide Buttons